Welkom bij Vacatures ZZP.nl

Wij bieden  ZZP-ers meer dan tijdelijk werk alleen. Wij bieden Zekerheid, betrouwbaarheid en helderheid! Dit houdt in dat we ZZP-ers continuïteit bieden, zowel in opdrachten als betalingen. Bovendien zijn wij door ons lange bestaansrecht en uitgebreide klantenbestand een betrouwbare partij om mee in zee te gaan.

VacaturesZZP.nl is een onderdeel van ZZP Support. Wij zoeken enthousiaste kandidaten voor uitdagende vacatures in Groningen, Friesland en Drenthe. Dat doet Vacatures ZZP.nl branchebreed, voor grote en kleine bedrijven, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Hier tref je alle vacatures van de verschillende bedrijven, relevante headhunters, recruiters en overige wervers op personeelsgebied.

Haal het maximale uit het beschikbare vacatureaanbod.

Even geen tijd om zelf te zoeken of is er op dit moment geen passende vacature? Schrijf je online in en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox . Na het voltooien van je inschrijving matchen we online je profiel en ontvang je de nieuwste vacatures automatisch per e-mail.

Laat zien dat je er bent !

Benieuwd naar wat ZZP Support voor u als opdrachtgever of ZZP-er kan betekenen? Klik dan op het onderdeel dat actief is in uw sector en lees hoe wij u van dienst kunnen zijn!

“De huidige recessie verreist bepaalde maatregelen, inzichten en nieuwe initiatieven. Met een eigen website onderscheidt u zich van de vele collega’s. Wij kunnen u helpen uw bedrijf onder de aandacht te brengen zonder dat dit veel geld hoeft te kosten. Een investering die zichzelf gegarandeerd terug verdient. Bekijk de mogelijkheden. ZZPers hebben bij gebruik van onze e-smart module extra korting.”

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren